Kraamhulp met info over voeding

Bij een verkennend gesprek bij de aanvang van de kraamhulp te Maaseik ontdekken we wat uw voorkeur geniet: borstvoeding of flesvoeding. Aan de hand hiervan geven we u passend advies en laten we u kennismaken met alle voor- en nadelen van beide voedingsmethodes.

7 dagen op 7 advies

Vooral bij een eerste kindje kan het voorvallen dat u oneindig veel vragen hebt. Wij staan dan ook 7 op 7 te uwer beschikking voor informatie en advies. Maar ook indien u reeds andere kindjes hebt en u nu specifieke vragen hebt die u voorheen niet had, helpen wij u graag verder.

U maakt de keuze, wij begeleiden

Er zijn heel wat instellingen die toekomstige mama’s pushen om borstvoeding te geven. Bij ons is dit niet het geval. U kiest zelf welke voeding u uw kindje geeft en wij ondersteunen u hierbij optimaal. We geven u alle voordelen van borstvoeding mee, maar ook de nadelen. En ook de flesvoeding wordt uitvoerig besproken zodat u zich een duidelijk beeld kunt vormen en een keuze kunt maken.

Contact

Hoeveel informatie en advies u vooraf ook gekregen hebt, eens de baby er is zult u zonder twijfel toch nog vragen hebben en onvoorziene zaken meemaken. Ook dan staan wij met onze kraamhulp regio Maaseik klaar voor u. Bel ons dus zeker, zowel tijdens de week als in het weekend!